Andlig värld..

Godmorgon Finaste!

Sitter ensam hemma just nu. Älsklingen är i simhallen med skruttan! Hon älskar verkligen att vara i simhallen, och han är såå gullig som åker med henne så hon får plaska runt o ha roligt! Men det allra bästa är efter badet, då hon alltid får en glass av sin underbara pappa. Det är det mesta hon pratar om! =)
Älskar dom tok mycket!!

Va på bio igår. "Män som hatar kvinnor". Den va verkligen toppen bra!! Har Du sätt den?? Har du inte det så måste du se den!!
Det va jag, vickan o petra som kollade. Malin skulle oxå följt med, men hennes lilla son hade sån hosta så han kräktes, stackarn! Hoppas att han är bättre idag!!

Det har varit mycket prat om andar, eller "spöken" om jag ska säga så, den senaste tiden!
En arbetskamrat på jobbet, har sätt en liten flicka hemma hos henne! Hon väcker hennes son som är 2 o ett halvt, varje natt samma tid och hon brukar höra att hon står i köket o fnissar! Det är en snäll flicka, men hon undrar ändå va hon gör där!! Hennes son brukar även prata med henne!! Han har till o med sagt va hon heter! Så nu funderar hon på att ta hem ett medie!
Sen fick jag höra häromdan att en annan kompis Maline (petras syster) hade besök en natt för 2 veckor sedan!! Hon hade vacknat på natten av att hon hörde någon som sa -Hej! När hon tittade upp så stod hennes döda gammelmormor brevid hennes säng och sträckte sig mot hennes nattduksbord! Maline hade blivit SKIT RÄDD!! och bara kastat sig på sin pojkvän och blundat! Hon har tydligen haft jätte svårt att sova nu.. men vem klandrar henne??!!
Dom vet inte varför hon sträckte sig på nattduksbordet, men det står ett kort där på hennes mamma o pappa, så tydligen va det de kortet hon villa peka på eller mena något med.. jag  vet inte..! Maline gumman! Hur är det med dig nu?? Skriv gärna!!

Nähe.. om man skulle ta o fixa sig iordning lite! Hoppa in i duchen! Ska u iväg till Dennis föräldrar o äta påskmat idag! Ska bli trevligt. men det blir mycket folk o ett par barn!! men det är mysigt =)

Hur har Din helg varit!?

Hoppas att Du får en bra dag idag!!

Puss o Kram!!


Kommentarer
Postat av: simone

måste verkligen se filmen, har itne sätt den och alla sager att den är bra=)

2009-04-13 @ 17:39:03
URL: http://simonesnya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0